Banner
For våre kunder

Vi på Drammen Tannlegesenter bestreber oss på å gi deg som kunde den beste behandlingen når du kommer til oss.


Med 8 allmenntannleger og 3 tannpleiere er vi sikre på at du finner en behandler du trives med. Og med oralkirurg, rotfyllingsspesialist og periospesialist med på laget, kan vi henvise deg internt om behovet er der. Med mange behandlere under samme tak er det faglige nivået høyt, og skulle du få akutte problemer vil det alltid være noen her til å hjelpe deg.

 

Er du student med studentbevis kan vi tilby deg 20% rabatt hos både kirurg og allmenntannlege.

 

Vi er en tannklinikk som er opptatt av å gi pasienter som har tannbehandlingskrekk en tilpasset behandling. Trenger du mer informasjon og ønsker ikke å utføre behandling med en gang? Sett opp en time hos en tannlege for å snakke og planlegge hva som kan gjøres. Da er det opp til deg når behandling starter, men du har allerede blitt kjent med en behandler her på huset. 

 

Som oftest er en stor del av tannbehandlingskrekken eller tannlegeskrekken at man bekymrer seg for smerten ved behandling. Derfor bruker vi "smertefri" bedøvelse, så om du ønsker dette er det bare å si ifra når du bestiller time eller når du snakker med tannlegen i behandlingsrommet. 


Vi setter vår stolthet i å følge med på utviklingen i utstyr og teknikker, og både behandlere og assistenter kurses jevnlig for å ivareta deg som pasient på best mulig måte.

For våre kunder