Banner
Estetisk tannpleie

Estetisk tannpleie handler om å forandre farge eller form på tennene, om du av ulike årsaker er misfornøyd eller ønsker forbedringer.
 

For et hvitere smil kan Drammen Tannlegesenter tilby hjemmebleking. Her vil tannpleier eller tannlege ta avtrykk av en eller begge kjever, alt etter hva du ønsker. Fra dette avtrykket lages en gipsavstøpning som en skinne presses over og tilpasses. På den måten får du en individuelt tilpasset skinne, noe som er viktig for å skåne tannkjøttet. Du får med blekegelé fra oss som du benytter i skinnen, enten som dagbehandling eller til å sove med om natten. Ikke alle misfarginger lar seg bleke. Det er derfor viktig at fagpersonell kan avgjøre om du vil få effekt av bleking eller om det må andre tiltak til for å oppnå ønsket resultat.
 

For større endringer på farge og form kan det vurderes skallfasetter eller kroner. Skallfasetter lages av porselen og legges som et skall over tannen, som regel fortennene. Disse lages hos tanntekniker og sementeres fast hos tannlege.

Estetisk tannpleie